Sundaay


Hello!

Idag sto jeg opp ganske seint egentlig. Nemlig klokka 12. Er utrolig trøtt fortiden, men godt det er ferie. Idag tok jeg meg turen bort på senteret for å kjøpe de siste julegaver, endelig godt å være ferdig med det. Idag har vi også pynta juletreet og nå er alt klart til julaften!

Hadde tenkt å komme meg bort å trene istad, men så merka selfølgelig mamma at det stengte klokka 8 på søndager så det rakk jeg ikke. Så da blir det fresh, sol og siste "mat" handel med mamma i morgen.

Det blir deilig og bli ferig med abselutt alt! :)

Flere som er ferdig med julegaver?

Vi snakkes!

-karolinemilie

 

Juleferie


Heei!

Ble ingen blogging på meg som jeg saa.. orket ikke. Men nå skal jeg prøve å bli mye, mye flinkere til å blogge!

Idag var siste dag på skolen som vil si at vi bare hadde 2 timer.  Kun 4 dager til jul, fikk noen julegaver av venniner på skolen idag.. men jeg som ikke har tenkt på det i det hele tatt må ut en tur å handle det på søndag. Idag skal jeg rydde ferdig rommet mitt og gjøre ferdig det også skal jeg være med venner. I morgen må vi vaske resten av huset til jul, for på søndag får vi besøk.

I jula skal jeg være hjemme for det føste. Jeg skal slappe av, i to uker. Jeg skal også være med venner og spille håndball (julecup). Det er vel det jeg skal gjøre i jula!

Men vi snakkes vi!

-karolinemilie

Ferdig


Heei!

Idag sto jeg opp litt seint egentlig som betydde at jeg bare måtte kjappe meg bort til skolen. Skulle framføre muntlig med Ida halv 10. Trodde det skulle gå skikkelig galt, men kom ut med en 5´er!

Siden da når jeg kom hjem har jeg bare sovet, sett litt på netflix ogsånn.. Senere idag skal jeg bort på storsenteret en tur med noen venner å handle litt julegaver ogsånn!

Imorgen har vi også fri fra skolen men jeg må likevel gå en tur bort for å levere noe musikk innleveringer..

Men nå skal jeg spise, så vi snakkes!

-karolinemilie

Winter


CozyIts Christmas Timehttp://differencesarebeautiful.tumblr.comWinter👌❄bonjour ᏟᎻᎡᏆᏚᎢᎷᎪᏚ❄winter inspo ❄Bonjour Christmas❄COZYUggsLondon EyeSNOWFLAKE∞Twocoffeecups on weheartit | via TumblrI think Starbuck will come to Sweden sooooooon x #excitedSweater Weather

Kom opp i Norsk


Heei!

Jeg viste jeg skulle komme opp i muntlig idag, for det har jeg alltid gjort. Jeg koom opp i Norsk, aldri kommet opp i det før.. Vi fikk utdelt en del tekster vi skulle lese til i morgen, og først i morgen får vi vite et tema vi skal lage en presentasjon ut av på 20 min. Vi er 2 og 2 så da kom jeg opp med Ida. Og på torsdag skal vi framføre som vil si at vi må jobbe utrolig hardt i morgen! Men det som er bra er at vi som er ferdig torsdag morgen har fri resten av torsdagen og fredagen! Digg! Men jeg blogger senere jeg, Hadebra!

Noen flere som har muntlig?

-karolinemilie

Søndag


Heei!

Sein blogging, jeg vet.

Idag har jeg slappet av. Sett litt julefilmer, føler julestemmningen stiger nå som det har snødd en del! Vi har også vært hos mormor og morfar idag. Kjempe koslig! Vi spiste ribbe og julemat, det var godt! I morgen har jeg bare 3 timer med vanlig skole, blir ikke noe svømming på meg i og med at jeg har såå utrolig vondt i ryggen. arrg.

Håper denne uken som kommer går fort, gleder meg til jul!

Tenkte å legge ut ett inlegg om alt jeg ønsker meg til jul senere i uka også :)

Hva har dere gjort idag?

-karolinemilie

Lørdag


Hei!

Hadde en liten pause for å si det sånn! Fokuserte mest på skolen. Nå er det bare kun 2 uker igjen får juleferie.. åhh gleder meg sånn! Neste uke tirsdag-torsdag eller onsdag-fredag har jeg prøvemuntilg men skal prøve å blogge litt da.

På treninga på torsdag ble jeg dytta så igår og idag har jeg ligget starkt ut på sofaen. Klarer så vidt å reise meg opp, det gjør utrolig vondt. Går på smertestiller og hele pakka. Så tror nok jeg ligger resten av kvelden også. I morgen skal vi bort til mormor og morfar og spise middag. Såå det blir jo koselig. Onkelen min fra Sveits kommer jo også:)

Hva skal dere idag eller har gjort?

Bare snødd en gang her.. så har ikke så mye julestemmning akkuratt.. Men det står det skal snø litt i morgen så da håper vi på det!

Er det snø hos dere?

-karolinemilie

Les mer i arkivet » Mars 2014 » Januar 2014 » Desember 2013


Hei! Her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og for eksempel hva bloggen handler om. Om du bruker dette designet er det ikke lov og fjerne at det er jeg som har laget det :-)

For kontakt:
epostadressen dinhits