Lørdag


Hei!

Idag er min favoritt dag i uka, nemlig lørdag! Ikke gjort så mye idag. Sto opp i 12 tiden, var deilig å sove litt lenge!

Jeg skal gjøre litt lekser, som må gjøres i helga nå. Etterpå skal håndball laget bort til Nora G. Så det blir gøy!

I morgen skal jeg også gjøre lekser, også rydde rommet og trene på fresh med ida.

Men nå må jeg jobbe med lekser!

Snakkes siden!

Hva skal dere idag?

 

-karolinemilie

fredag


Hei!

Har ikke blogget før nå, fordi jeg har vært utrolig opptatt med skolen denne uken. Men nå er jeg endelig ferdig med alle prøvene.. eller vi har RLE prøve og innlevering i naturfag på tirsdag men det er ikke så stress. Idag skal jeg slappe av, skulle egentlig spille håndball kamp, men jeg vet ikke om jeg orker fordi jeg er utroolig forskjøla og venter egentlig bare på å bli frisk!

Tenkte jeg skulle lage en november favoritt video i helga! :)

-karolinemilie

 

Spørsmålsrunde


Hei! Jeg tenkte å ha en ny spørsmålsrunde! Dere kan bare stille spørsmål om det er noe dere lurer på!

Håper alle får en fin søndags kveld vidre ! :)

-karolinemilie

Friday


Hello!

Idag var det utrolig greit på skolen de to første timene, men de to siste var utrolig kjedlige. Jaja.

Det er utrooolig kaldt ute nå fortiden, så nå kan snøen like så godt komme. Har bare slappet av etter skolen, nettopp spist middag. Nå skal jeg gjøre litt "lekser" heh, men vi har prøve på onsdag og i helga har jeg ikke så mye tid fordi jeg skal i Bursdag til Amanda og spille kamp. Semere klokka 9 plukker Ida meg opp for vi skal se Hunger Games i Lillestrøm, det blir koslig.

Hva har dere gjort idag?


Jeg savner sommer!

Flere som savner sommeren?

-karolinemilie


Good night


Hello!

idag var det skole som sagt! Ganske så kjedelig skoledag fordi vi var den eneste klassen som var på skolen fordi resten av trinnet var på noe greier. Utrolig kjedelig skoledag for å si det sånn. Jeg har også spilt cup/kamp idag men, vi tapte desverre. I morgen skal jeg se Hunger games 2 med Ida. Men nå skal jeg drikke opp tea´n min også legge meg!

Hva har dere gjort idag?

Flere som har/skal se Hunger games ?


-karolinemilie

 

Innkjøp i det siste


video:1080p


Her er min første video på denne bloggen. Det er en video der jeg viser dere hva jeg har kjøpt over en periode.

Håper dere likte videoen!

-karolinemilie

Skolen


Hei!

Nå sitter jeg på skolen og jobber med Engelsk. Vi slutter om kun 20 min så det er greit :) Når jeg kommer hjem skal jeg gjøre litt lekser, få unnagjort litt naturfag som vi skal levere inn, tror det er 8 rapporter ellerno.Senere idag er det jo også håndballens dag så der må jeg være 17.45. Og senere om jeg får til skal jeg melde meg inn på fresh.

Flere som er på skolen?

Hva skal dere idag?

-karolinemilie

Jeg er lat


Hello!

Overskriften sier alt! Nemlig jeg er lat. De siste dagene har vært utrolig slitsomme, og late! På fredag var jeg en tur til Lillestrøm med noen venner, det var kos. På lørdag var jeg litt her og der. På kvelden var jeg i bursdagen til Madelene. På søndagen gjorde jeg kun lekser og sov. Nå på mandag hadde jeg kun vært på skolen og trent, er utrolig slitsomt å trene hver eneste dag. Blir utrolig sliten i hele kroppen. Idag var jeg også på trening. Det var også slitsomt, men ikke så. Det slitsomme var at vi hadde vært på en kraftstasjon med klassen idag og vi gikk utrolig mye. Får lyst å bare sove heletiden. Nå som vinteren "begynner" å komme blir det mørkt, kaldt og kjedelig. I morgen har vi skole igjen, men kort dag så det er fint:) I morgen er det også håndballens dag.. Så skal jeg også melde meg inn på treningsstudio for å trene litt med venner ogsånn. Så får vi se hva resten av dagen vil bringe! Snakkes!

Noen flere som er slitene for tiden?

-karolinemilie

Rolig søndag


Heei!

Sorry lite blogging i det siste. Jeg orket ikke å gå inn på bloggen en gang. Tenkte bare å ta en liten pause. Skal prøøve å blogge mer, om dere gir meg tips om hva jeg skal blogge om! :)

Idag skal jeg bare slappe av egentlig. Skal se på litt matte lekser og musikk lesker, i og med at vi har prøve i matte snart. I morgen er det skole igjen, utrolig kjedelig. Men jeg liker egentlig mandager best fordi da har vi bare 3 skoletimer også gym på treningsenter.

Men gi meg tips om hva jeg skal blogge om så blir det nok bedre blogging etterhvert. :)

-karolinemilie

Ønskeliste til Jul del 1


1. Michael kors veske HER


All In One Bag

2. HER

 

3. Micheal Kors Klokke HER

-karolinemilie

Mitt rom detaljer + Outfit


 

+++++


Outfit : idag. Skjorte Abercrombie and fitch // Cardigan - Kappahl // Bukse - Dr. Denim // sko - Uggs // Jakke - Jean Blush

November


forever | via Tumblr

Heii! Nå er det november.. ikke lenge igjen til jul! Fint at det ikke har kommet snø enda her. Utrolig glad for det!

Har det kommet snø hos dere ?

Jeg blogger mer senere, snakkes!

-karolinemilie

 

Les mer i arkivet » Mars 2014 » Januar 2014 » Desember 2013


Hei! Her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og for eksempel hva bloggen handler om. Om du bruker dette designet er det ikke lov og fjerne at det er jeg som har laget det :-)

For kontakt:
epostadressen dinhits