Pakke i posten


Hei! Var nettopp borte på post kontoret og hentet en pakke, nemlig fra MUA. MUA er en side der de selger mye billig sminke. Tenkte hvorfor ikke prøve så jeg bestilte noen ting og fikk det etter 2 uker ca. Siden jeg betalte under 200kr trengte jeg heller ikke å betale toll, men frakt må du betale! Så summen til sammen ble på 240kr. Siden til Mua Makeup academy finner du her. Tenkte å vise dere tingene jeg fikk.


Pudder kost, F4 kosta 36kr.1. Fixing mist kosta 48kr - 2. Primer kosta 30kr.1. I fargen Stormy skies kosta 10kr - 2. Moody Mink kosta også 10kr!1. Shade 12 - 2. Peachy Keen - 3. Shade 3  - alle kosta 10 kr per.


HIDE & Conceal farge natural kosta 10kr.


Lipgloss fargen Plumping lipgloss 20kr.

Det var alt, gleder meg masse til å prøve tingene!

så snakkes vi :)

-karolinemilie

Null blogging


Hei!

Grunnen til at jeg ikke har blogget nå i det siste er fordi jeg ikke orker. Jeg har rett og slett bare glemt av bloggingen og ikke orket å blogge. Jeg går på skole, er med venner og er på trening. Så det blir ikke veldig mye plass til blogging desverre. Skal prøve å bli litt flinkere, men kan ikke love noen ting desverre. Skal hvertfall prøve 1 innlegg om dagen :) Så da snakkes vi i morgen!

-karolinemilie
Gårsdagens innkjøp


hei! Var på senteret med noen andre i går kveld, og da kjøpte jeg selfølgelig noen ting, så da viser jeg dere det!


Genser 200, Bik BokSkinn tighst Bik Bok 149kr.


Kjole Bik Bok 149kr. Mye finere på!


Silke pysj fra New Yorker 200kr.


Gina Tricot 100kr.

Det var alt, håper du likte innkjøpet !:)

-karolinemilie

 

Fredag!


Heei!

Idag hadde vi skole som sagt, men vi hadde slik at vi skulle levere mange oppgaver og jobbe med de. Tok da valget å "jobbe" med engelsk og kunst og håndverk som jeg skal levere idag. Må også jobbe litt med kunst og håndverk nå siden jeg ikke ble helt ferdig. Må også skrive en hel side på nynorsk å sende idag.

Etter skolen dro jeg og noen andre innom strømmen, vi tok bare en Frozen youghurt. Så dro jeg hjem, og ordna meg fordi jeg skulle bort å ta bilder i et studio. Kom nettopp hjem, utrolig gøy! Nå skal jeg bare jobbe litt med lekser, senere skal jeg på senteret igjen med noen andre, så det blir hyggelig.

Håper alle får en fin fredag!

-karolinemilie

Hvilken farge?


Hei!

Jeg lurte på hvilke farge jeg burde ha? Skal nemlig få Michael Kors veske til jul. Så jeg lurte på hvilken farge  dere syntes er finest? :)


Kommenter under om hvem du syntes er finest! :)

-karolinemiliesyk ogsånn


Hei!

Grunnen til at jeg ikke har vært en aktiv blogger denne uken er fordi jeg har følt meg skikkelig dårlig siden mandag. Som vil si at jeg ikke var på skolen i går, prøvde å dra på skolen idag men måtte bare dra hjem. Tror jeg skal holde meg hjemme en dag til for jeg er forsatt syk. Er utrolig skiipt å være syk, hadde egentlig mange planer denne uka, men det gikk jo ikke så fint. Håper virkelig jeg blir frisk til fredag for da skal jeg til en fotograf å ta blider ogsånn. Og senere på strømmen med ida. Håper det blir som det blir!

Noen andre som er syke?

-karolinemilie

Before I die : DONE #2


Hadde et slikt innlegg for noen dager siden, tenkte å lage del 2 også.

 

Teenage Bucket List | via Tumblr💦 | via Tumblrbucket list | Tumblrqirl-with-dreams | via TumblrUntitled(1) Just Girly Things | via FacebookUntitledbefore i die | via FacebookGoogle Image Result for http://karassi.files.wordpress.com/2011/11/tumblr_lt4i3ttzvh1r29t5yo1_500.pngParisUntitledStarbucks

-karolinemilie

Innkjøp lørdag


Hei! På lørdag var jeg en liten tur på metro med Ida etter kampen. Ble kun en kort tur, så ble ikke mye innkjøp i det hele tatt, tenkte å kjøpe en del mer. Men jeg er fornøyd med det jeg kjøpte da, så da kan jeg bare vise dere det nå.


To like topper fra Bik Bok, kostet 200kr per stk.


Cubus 199kr


Cubus 199kr


Begge fra H&M, rensemelk 70kr, shower gel 40kr.

Det var alt! Håper dere likte innkjøpet :)

-karolinemilie

 

Friday


Heei!

Idag har jeg vært på skolen som sagt. Vi hadde bare to vanlige skoletimer også hadde vi interesse de to siste timene. Vi har slik at en gruppe velger hva vi skal gjøre i interessen så denne gangen ble det film og pizzaa. Idag fikk vi også karakterkortet.. egentlig ikke fornøyd med det i det hele tatt.. Må jobbe mye, mye bedre til jul.

Ellers til nå har jeg bare slapppet av.. Tenker og slappe av resten idag også. I morgen er det kamp med jenter 97 klokka 12.. senere i morgen skal jeg også kanskje en tur på metro med Ida og pakiza :)

Håper alle får en fin fredag!!

-karolinemilie

Before I die : DONE


Hei! Lagde et innlegg i dag jeg, i og med at jeg ikke har noe annent å gjøre. Kom hjem for trening for en stund siden, var utroolig slitsomt men utrolig fin følelse etterpå! I morgen tenker jeg å bare slappe av.. eller vi får se hva planene blir! Nå tenkte jeg å lage et innlem om before I die : Done .

Buy a new iphoneJust Girly Things | via Facebook.Travel.Before I Die | via TumblrBefore i die i will...Tumblrdon't forget to smileParisCamping... <3Learn how to play guitarBefore i dir i will go zip lining Maybe somedaybefore i die | via Tumblrdon't forget to smileUntitledMy Perfect Bucket List | via TumblrMy Perfect Bucket List | via TumblrTumblr(27) Tumblr(26) Tumblr43 Things to Do Before You DieTumblrdon't forget to smile(1) TumblrAntes de morir. | via FacebookBefore I DieExpectations.

Har så og si gjort mye mer enn det jeg har skrivd nå! Men alt kan jeg jo ikke ta, da ville det tatt veldig lang tid! Håper du likte innlegget hvertfall! snakkes!

-karolinemilie

 

0 blogging


Hei!

Grunnen til at jeg ikke har blogget denne uka er rett og slett fordi jeg er utrooolig sliten fortiden. Hverdagen min ser slik ut : stå opp, dra på skolen, dra hjem, lekser, trening, lekser, sove. Hver eneste dag. Ble ferdig med en del prøver idag, som jeg er glad for. Ikke så mye å tenke på lenger.. men vi har forsatt noen prøver neste uke. Kommer til å begynne å blogge igjen i morgen eller på fredag, vi får se. Men da snakkes vi!

Noen ideer om hva jeg kan blogge om?

Hadde vært veldig fint om dere svarte på det, for jeg har også veldig lite kreativitet for tiden!

Men nå skal jeg sove. Snakkes!

-karolinemilie

Løørdag


Hei!

Idag sto jeg opp.. med et veldig hastverk på meg. Jeg skulle nemlig bli med mamma, pappa og lillebror på Ikea. Vi dro sånn ca. 5 min etter at jeg sto opp. Travelt. Vi var på Ikea sånn 2 timer. Vi fant en ny sofa som vi skal ha i stua, for det vi har nå er sykt slitt. Jeg hadde egentlig også tenkt til å kjøpe et klesstativ men de hadde ikke flere igjen. Såå det var skipt, så jeg må dra en annen gang. Jeg kjøpte også noen ting til rommet.. men det er ikke vits å vise. Så har jeg bare slappet av etter det. Kjøpte meg nettop 10 sminke produkter fra MUA makeup stor, veldig billig! Aldri bestilt derfra. Venter produktene ganske snart :) Senere idag skal jeg først slappe av, spise middag osv.. Etter det skal jeg nok ut en tur, finne på noe med noen venner! vi får se!

Håper alle får en fin lørdag!

Hva skal dere idag?

Har dere bestilt noe fra MUA makeup stor før?

-karolinemilie

På vei hjem til meg


Hei!

Jeg bestilte noe greier fra Sheinside.com istad.. Hadde egentlig bare tenkt å kjøpe en jakke.. men det ble litt flere ting en det jeg trodde. Viser dere hva jeg bestilte nå :)

HER                                                                                                                       HER

HER                                                                                                                    HER

HER                                                                                                                   HER

HER
-karolinemilie

 

Tilbake på skolen


Hei!

Idag er det mandag og slutt på høstferien som vil si at jeg er tilbake på skolen. Utrolig skiipt, hater skole. Vi hadde egentlig ganske grei dag for vi hadde bare sånn kariære valg og økonomi hele dagen. Men vi fikk jo en del lekser da som jeg har gjort nå. I morgen har vi samfunnsfag prøve + musikk framføring der vi skal spille to sanger og synge... foran læreren. Usjj.. Jeg kan ikke synge i det hele tatt-.. læreren kommer til å le.. så nå er det bare å finne fram enda en sang, skal først spille baby av justin bieber også spille en annen som jeg ikke har funnet ut enda. Føler meg også halveis syk, men håper at jeg ikke blir syk, selvom det tyder på at jeg blir det for jeg er utrolig slapp og kvalm. Men da er det bare åå øvee på begge tingene!

Noen flere som begynte på skolen idag?

-karolinemilie


Innkjøp fra KielTally-weijl 20 euro


Tally-weijl 26 euro


Tally-weijl 26 euro


Tally-weijl, 3 leggings for 20 euro


Sorry feil veii, fra Karstadt sports 40 euro.


Hals 10 euro, tube bh 6 euro fra Tally-weijl // sokker fra C&A 5 euro // shampo om balsam fra DM 6 euro per.


Fondation kost 17 euro, Lip balm 4 euro, NYX leppestift 7 euro, NYX Fondation 25 euro, I love... body spray 6 euro. ALT fra Douglas

Tally-weijl 16 euro


Kosedress fra C&A 9 euro per del.. på salg.

Det var alt!

-karolinemilie

 

Kiel i morgen


Hei!

I morgen reiser jeg til kiel som vil si null blogging før lørdag. Jeg reiser med Ida, faren til ida, Bendik, Mrov og Nicolai.. Håper reisen blir fin hvertfall. Om jeg får kjøpt nett så kanskje det kommer et innlegg, tar hvertfall med mac´en så vi får se. Håper det blir endel shopping for jeg har spart endel, men vet jo at kiel ikke er perfekt shoppingby.. men håper jeg finner noe hvertfall. Nå snart skal jeg på senteret for å kjøpe nye sko,.. om jeg finner de jeg skal ha. Men vi snakkes på lørdag vi! eller før..!


Noen flere som skal til Kiel?-Karolinemilie

tirsdag..


Hei hei! Idag har jeg ikke gjort stor, til nå. Har bare sovet lengee og slappet av. Sett på litt serier, istad lasta jeg ned netflix usa eller hva det nå enn heter. Så nå kan jeg endelig se litt flere ting uten at det skal komme virus på pcen min. Etterpå har jeg tenkt meg ut en tur for å være med venner ogsånn. Må også innom senteret for å kjøpe nye øretelefoner og skjekke om kortet mitt funker, for jeg og Ida skal nemlig til Kiel på torsdag og da hadde det vært fint om kortet mitt funket da. I morgen så må jeg faktisk sette meg ned å gjøre lekser for vi har naturfag innlevering etter høstferien også har vi masse prøver.. men setter bare av morgendagen og søndag på å gjøre det, for jeg har faktsik veldig lyst til å nyte høstferien også. Men håper alle som har høstferie nå også nyter den!

-karolinemilie

Les mer i arkivet » Mars 2014 » Januar 2014 » Desember 2013


Hei! Her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og for eksempel hva bloggen handler om. Om du bruker dette designet er det ikke lov og fjerne at det er jeg som har laget det :-)

For kontakt:
epostadressen dinhits