Coolstuff.no


Hei! Dette innlegget her, handler om Coolstuff.no! Jeg liker selve siden veldig mye! Produktene deres er utrolig morsomme!

Jeg liker Polaroid 300 som er et kamera der bildet kommer ut med en gang! Hvor kult er ikke det? Så det likte jeg veldig godt!

 

Klikk her -> Polaroid 300 så kommer du inn på siden!

-karolinemilie

Rydding + ny jakke


Hello!

Idag har ida overnatta til idag altså.. hun dro hjem tidlig fordi moren hennes hadde bursdag.. Etter det har jeg kun slappet av.. for litt sidne fant jeg ut at jeg kanskje skulle finne fram litt varmere klær og rydde vekk sommerklærne. Nå fortiden er det jo ikke akkuratt så varmt.. så da tenkte jeg hvorfor ikke finne det fram nå?. Så jeg rydda vekk meste av sommerklærne mine og lot resten ligge. I går kom også vinterjakka mi som jeg hadde bestilt på nelly.com. Du finner den her. Den var jeg ganske så fornøyd med bortsett fra at den var litt stor.-karolinemilie

Mine parfymer


Innlegg der jeg viser dere mine parfymer, tenkte bare å gjøre det..? Har nok alltid hatt et slikt innlegg på hver eneste blogg jeg har hatt.. så jeg gjør det her og :)


Begge fra VS... egentlig body mist, men samma det :)


EsCada // Cherry in the air


Escada ett eller annent cx husker ikke hva den heter


One Moment // One Direction


Dream woman // LA RIVE


??


Viva la jucy


SOMEDAY // JUstin Bieber


Calvin KleinDolce & Gabbana// the one


Chantel

har en til som heter Radiance av Britney Spears men finner ikke den akk nå..

-karolinemilie

Dagen idag


Hello!

Idag hadde vi engelsk heldags, gikk ganske greit. Satt å skrev prøven fra 8-11 ca. Når jeg var ferdig skulle jeg egentlig hjem men Helin og Pakiza hadde venta på meg.. så vi stakk en tur på senteret. Må vel snart begynne å tenke på å kjøpe varmere klær for det er syykt kaldt ute nå. Men vi gikk først på Funky frozen yoghurt og tok en liten is. Etter det dro Helin.. så gikk jeg og pakiza litt rundt å leita etter nike treningshorts på xxl, anton sport og g-sport, men de hadde desverre ikke den jeg skulle ha noe sted, så det får jeg heller bestille på nett. Etter det ruslet vi rundt.. fant meg to ting som jeg viser lengere ned. Så dro jeg hjem.. slappet av og senere dro jeg for å ta MR av kneet mitt. ÆÆææ skal aldri gjøre det igjen for å si det sånn, syntes det er syykt ekkelt å ligge inni sånn maskin, måtte trykke på den knappen sånn at de som jobba der kom inn flere ganger haha. Også etter 15 min når jeg skulle være ferdig, hadde jeg vist beveget så mye på kneet så jeg måtte bli 5 min til, grusomt. HAHA. Håper virkelig at jeg ikke trenger å gjøre det flere ganger. Etter det har jeg bare slappet av. Ehee vi har tysk prøve i morgen og jeg sitter forsatt bare her foran pcen.. heh her kommer 3´eren på meg, skal øve litt etterpå da. I morgen får jeg vite om jeg kan trene eller om jeg må ta pause fra treningen.. :): Men nå kan jeg egentlig bare vise dere hva jeg kjøpte :)


Fra Urban// 499kr, merke dr. denim


Digg carigan fra New Yorker// 250krskjerf, vero moda // 180kr

 

-karolinemilie

rolig søndag


Hei hei!

Idag har jeg egentlig ikke gjort noe. Jeg har bare gjort litt lekser ogsånn, også slappet helt av. I morgen er det skole igjen vi har tysk prøve tror jeg, ellers er det bare chill dag siden jeg enda ikke har gym. På ondsdag skal jeg ta MR, gleder meg.. håper jeg snart kan begynne å trene igjen! Høstferie om en uke, noe som er syykt bra. Da skal jeg til Kiel med Ida, bendik, Nicolai? tror jeg. Og kanskje en tur på hytta ? vi får se. Håper alle har hatt en fin dag idag hvertfall.

Hva har dere gjort idag?


trenings genseren som jeg kjøpte på hm på lørdag.. utrolig god å gåå i!

-karolinemilie

God kveld


Hei!

Idag var jeg ferdig på skolen veldig tidlig fordi vi hadde halvdags i matte som betyr at vi må være ferdig et tidspunkt også gå hjem. Matte prøven gikk passe greit, trodde den skulle være litt lettere, men vi får se hva resultate blir. Igår fikk vi igjen norsk heldags prøven, som ikke gikk bra i det hele tatt. Læreren vår er superstreng, i fjor hadde vi en annen og da fikk jeg 5- i skriftelig og nå har jeg gått ned til 3+.. Så ut som alle var missfornøyde med karakteren de fikk , men får jobbe mer med det jeg ikke fikk til da. Vi sluttet som sagt 11.. men jeg var ferdig litt før så jeg gikk halv 11 tiden. Da gikk jeg og Ida på senteret en tur. Når jeg kom hjem slappet jeg bare av, jeg trente faktisk litt. Det var digg å endelig fått trent litt. Ellers idag har jeg bare slappet helt av, er utrolig trøtt og sliten, bare en uke igjen så er det høstferiee! I morgen skal jeg en tur til lillestrøm for å handle litt med mamma også skal jeg endelig få fiksa mobilen min, den er jo knust. Senere kommer Ida.. så får vi se hva resten av dagen vil bringe!

Snakkes !

Håper alle har en fin kveld :)

-karolinemilie

Fredagens innkjøp


Jeg lovte jo egentlig å vise dere innkjøpet mitt på lørdag, men det ble det jo ikke noe av, så da viser jeg det nå!

Fra H&M til 149kr

Fra New Yorker til 149kr

Skjørt fra H&M til 249kr
Det var mitt innkjøp fra fredagen, snakkes siden!

Mye å gjøre


Hei! Lite blogging, beklager så mye!

Jeg har utrolig mye å gjøre på skolen fortiden, vedder på at jeg kommer til å blogge mye mindre fram til høstferien, men håper på å blogge litt. I morgen har vi blant annent Tysk framføring som jeg må jobbe mye med idag. På fredag har vi Norsk innleveringer + halvdags prøve i Matte. Skal prøve å få best mulig karakter på matte prøven, hvertfall en 5´er siden jeg har jobbet utrolig mye med matten de siste ukene, så da syns jeg at jeg skal få 5´eren eller kanskje 6´er. Men vi får se. Karakterene er som sagt veldig viktige i 10. klasse, hvertfall mine, for jeg må ha gode nok karakterer til jul, for da skal jeg både søke vgs i Norge, og utveksling i usa til neste år og da MÅ jeg ha godkjente karakterer. Såå.. Jeg jobber så mye jeg kan dette halvåret ! :) Men jeg skal poste noen innlegg. Høstferien er i uke 40 så det vil si at det bare er litt over 1 uke igjen, noe som er bra, for nå er jeg virkelig skolelei.. Skal nyte høstferien 100% for nå er jeg syyykt lei! Jaja, vi blogges i morgen eller på fredag, vi får se :)


-karolinemilie

Home from school


Hei !

Ble ikke noe blogging på meg på lørdag og søndag. Men hadde ikke noe lyst. Men på lørdag var jeg i 75års dag til bestemor å feira det på gran cafe med familie osv.. Litt seinere kom Ida og Pakiza noe som var koslig! På søndag gjorde jeg ikke så mye, bare øvde masse, masse til matteprøven på fredag. Idag på skolen tok vi vaksine.. vi skal ta 3 vaksiner til i år, det gjorde driit vondt, syns nå jeg. Hater sprøyter. Etter det var det bare chill skoledag, siden jeg illham og pakiza ikke skulle ha gym(heldig) så satt vi bare i klasserommet å prata mens de andre løp ute i det regnværet.. nok om skolen. Etterpå skal jeg til lillestrøm for å se om jeg kan fikse mobilen og etter det skal vi en tur til bestemor for hun har bursdag i dag. I morgen har vi heldags i ny norsk.. Etter det skal jeg, Pakiza og Ida spise på Egon. Ida har bursdag i morgen såå.. :)

Men jeg blogger mer senere jeg :)

-karolinemilie

 

 

tips til trening?


Hei hei!

Får ikke trent så mye nå pga. kneet mitt som er dårlig. Men jeg vil trene.. så da lurte jeg på om dere hadde noen forslag til hvordan jeg kan trene uten å bruke så mye knee. Håper noen har noen tips å kommenterer det under så kjapt som mulig! :)

-karolinemilie

FITSPOHOLIC | via Tumblr

knust


Hei hei! Idag startet dagen med at jeg skulle til legen å skjekke kneet igjen! Tok ca. 1 time. Nå skal jeg gå på nye medesiner i 3-4 uker. Jeg skal også på mr (rønken) om ikke altfor lenge. Håper det ikke er noe slik at jeg må operere. Så dro jeg på skolen i 9 tiden også gikk skoledagen nesten helt fantastisk, helt til jeg mista mobilen i gulvet, så nå er den heelt knust. Aldri skjedd med meg før, alle så den ble knust også.. typsik. Så jeg håper virkelig den blir fiksa fort. Så lenge må jeg bruke lillebroren min sin mobil.. nemmlig Iphone3.. Siste timene hadde vi fly konk som vil si vi fikk udelt hvert vårt fly vi skulle sette sammen og kaste så langt som mulig. Noen i vår klasse vant, så da får Mikkel, Andreas og læreren en flytur fra kjeller flyplass rundt om kring. Etter skolen dro jeg på senteret med ida og Pakiza.Vi gikk en tur innom Funky Frozen Yogurt.. åhh, mango smak er sååå godt! Etter at vi hadde sittet der en stund gikk vi på H&M og New Yorker og kjøpte et par ting. Etter det dro vi hjem hver for oss. I kveld skal jeg i bursdagen til Synne og Amalie noen i Rælingen. Så skal bare slappe av til da. Viser det jeg kjøpte i kveld.. eller i morgen. I morgen skal jeg først i 75års dag til bestemor på Gran hotell i Oslo. Etter det kommer Ida som skal overnatte og pakiza og kanskje Elissa også, vi får se.

Håper alle får en fin dag !


arrrg.. åhh.

-karolinemilie

Tirsdag


Hei hei! Nå sitter jeg i senga på pcen og bare slapper av. Idag sto jeg opp 06.30 noe som er skikkelig tidlig, klarte nesten ikke å stå opp, men jeg måtte. Skolen startet kl. 08.00 som den alltid gjør. Vi hadde naturfags prøve + debatt.. noe som ikke gikk så veldig bra, hvertfall ikke på naturfagen. Satser på en 4`er da.. men vet ikke. For å si det sånn suger jeg i naturfag. Resten av skoledagen var bare chill, vi hadde musikk og naturfag igjen, men, men. I musikken spiller vi gitar. Vi skal spille 2 sanger foran læreren etter høstferien mens vi synger.. ughh.. kan ikke synge heller. hah, alle kan ikke alt. Resten av dagen idag skal jeg bare gjøre lekser og slappe av. Ikke noe trening på meg idag fordi kneet mitt er hovent og det gjør kjempe vondt. Skal til legen i løpet av uka, sist sa de at det var betennelse, men medesinen hjalp ikke og det blir bare verre og verre. Vi får se hva det er, men håper virkelig ikke at noe står feil eller at det er et brudd. Men treneren min tror det da.. skipt. Men nå skal jeg bare slappe litt av også spise middag :)

-karolinemilie

Bukse/carlings - sko/toms - skjorte/amercrobie and fitch //
 

Konf 07.09.13


Hei hei! Veldig sløving på bloggingen i det siste, men har desverre hatt veldig mye å gjøre på skolen og hjemme siste uka. Jeg hadde nemmlig konfirmasjon idag. Noe som var utrolig koselig! Skulle ønske man kunne ha konfirmasjon en gang i året jeg! heh. Koselig når mange i slekta møtes osv.. i og med at familien min ikke kommer fra strømmen, men mest nordnorge, sandefjord, bergen, drammen osv!  Så var fint å se mange kjente igjen. Tenkte å legge ut noen bilder fra dagen, jeg hadde altså kristelig konf om noen lurer på det!Vi var 16 konfirmanter da jeg konfirmerte meg.. men tilsammen denne helga var/er vi noe med 60 tror jeg? Både fra Strømmen og Skjetten


Fikk min første biil cx hahah

Noen bilder fra min konf. Jeg blogger mere siden, om det er noe dere vil jeg skal blogge om er det bare å kommentere! Sier ikke nei til en kommentar for å si det sånn! Men vi snakkes!

-karolinemilie

Svar på spørsmålene


Hei! Da skal jeg svare på spørsmålene som kom inn på spørsmålsrunden. Ikke så mange, men jeg svarer.

-Hvilke linje skal du søke på vgs?  Jeg er ikke sikker enda. Men tror jeg skal ta studie. Men jeg skal kanskje på utveksling neste år, og det er jo litt anndeledes enn i norge.. men. Tror jeg skal gå studie når jeg kommer tilbake.

-går du på no idrett? Ja! Jeg går på håndball.

- Har du søsken? Ja jeg har to søsken. En storebror og en lillebror.

-Når har du konf? Jeg har konfirmasjon 7. September.

-dine bestevenner? Ehhmm.. Jeg liker ikke å plukke ut mine bestevenner, men mine nærmeste er nok Ida, Oda, Amalie, Fredrik og marlene. Men jeg har selfølgelig flere gode venner!

-Din beste guttevenn?  Fredrik.

-Liker du noen?
Nei

-liker du fotball?
Jeg liker å spille fotball men ikke å se på.. hah

-Hvor kommer du fra? Jeg kommer fra Strømmen.

-hva har du i snitt?
Det er ikke noe jeg deler med dere :)

-hvor handler du mest klær`?
Jeg handler mest på Bik bok, H&M, Gina tricot, new yorker osv..

-har du mye merke klær/sko?
Ikke så mye merke klær, men merke sko har jeg en del av.

-Har du noen planer på hvilke vgs du skal gå på?
Rælingen, lørenskog eller skedsmo. Vil helst komme inn på Rælingen. 

 

-Hvem liker du og hvem liker du ikke i klassen din? Svar ærlig :) Det er ingen jeg ikke liker i klassen.

Det var spørsmålene for denne gang, er det noe du lurer på er det bare å spørre i kommentarfeltet, eller sende en melding!

-Karolinemilie

Les mer i arkivet » Mars 2014 » Januar 2014 » Desember 2013


Hei! Her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og for eksempel hva bloggen handler om. Om du bruker dette designet er det ikke lov og fjerne at det er jeg som har laget det :-)

For kontakt:
epostadressen dinhits