Rolig kveld


Hei!
Nå sitter jeg under et pledd foran tv'en og pcen. Skal bare se på tv resten av kvelden med familien, alltid like koselig. Nettopp spiste vi indisk noe som er såååå godt! Elsker det! Så nå skal jeg bare sitte her. Svarer på spørsmålsrunden i morgen så det er bare å forte seg å spørre!
Håper alle får en fin kveld!
-karolinemilie

Dagens Outfit


Topp//vero Moda, cardigan//kapphal, leggings//vero Moda , armbånd//primark

Spørsmålsrunde


Hei!

Tenkte å starte en liten spørsmålsrunde! Dere kan spørre i vei, så svarer jeg når det har kommet inn litt spørsmål.

-karolinemilie

Så mye..


Hei! Sorry dårlig blogging. har vært syk omtrent en uke nå, så da orker jeg liksom ikke å gjøre så mye, pluss at jeg må på skolen så da blir jeg så trøtt og sliten. Vi har også fått utdelt en haug med lekser, prøver å få gjort alt denne uka for neste uke blir hektisk. Skal ha masse innleveringer, framføringer + at jeg har konf nest lørdag. Også har vi ganske mye å gjøre fram til da, men skal prøve å få blogge litt men kan ikke love noe. Men vi snakkes gjerne i morgen, hadebra!
-karolinemilie

Siick


Hei!

I det siste har jeg følt meg veldig dårlig .. så nå er jeg syk da. Første helga etter sommerferien, fint vær mens jeg må ligge inne. Men igår var Ida her. Hu overnatta noe som var koselig! Hun dro hjem tidlig i og med at jeg var så sliten og syk. I morgen skal jeg også bare sitte inne tror jeg, om jeg er like dårlig. skal hvertfall prøve å få gjort en del lekser, i og med at vi har en haug med lekser allerede. Vedder på at 10. klasse kommer til å gå såå sykt sakte! Dagene går hvertfall kjempe sakte..! Kommer til å poste mer innlegg hvertfall til uka, er ikke så flink til det jeg ..! 

Håper alle får en fin lørdag! Nyt helgen så godt dere kan!

-karolinemilie


London innkjøp del 1


Hei!

Tenkte å legge ut innkjøpne fra london nå. Tenkte dermed å ta bilder + dele det inn i deler, for jeg klarer aldri å ha alt samla så da tar jeg litt og litt. Vet ikke når neste del kommer, men kommer nok neste uke engang tror jeg. Kommer ikke til å si pris på alt, i og med at jeg ikke husker alt, men sier på det jeg husker. Så da kan vi bare begynne. Forever 21 // 39 pund tror jeg.


Toms / 35 pund, mye billigere enn i Norge!Fra New look


Fra Primark 5 pund.Fra Hollister, 22 pund. Klarte å ødlegge skrifta.. så vet ikke hva jeg skal gjøre med den lenger.Primark 4pund.New look


 Urban Outfitters 35pund.


Primark 10pund.Forever21 


Forever21


new look


forever21Victoria Secret


Body mist, victoria secretLøsnegler fra primark og new look

begge fra primark.


Også fra Primark.


Forever21

Det var del 1. Del 2 kommer senere ja.

-snakkes!

Dagens Outfit


Genser/Sorbet, jakke/forever 21, bukse/carlings, sko/Toms, Solbriller/Antonsport

Back to school


Hei hei! Idag startet vi på skolen. Var både godt og dumt..? Liker ikke skole i det hele tatt, men var godt å se alle igjen! Vi hadde ikke vanlig skoledag i dag men, i morgen begynner allvåret. Vi har fått bøker og ukeplaner allerede. 3 ukers lekseplan + at vi har en nynorsk heldags om ikke så altfor lenge.vi begynte 9 og slutta 12.40 noe som jeg syntes er greit.. til at vi ikke gjorde så mye spessielt. Nettopp lagde jeg sånn timeplan som l0ve lå ut på loggen sin.. tok sin tid.. men min ble ikke så fin som hennes, hah. Legger bilde av den under. Etterpå skal jeg ikke gjøre noe spessielt.. Eller jeg skal se på treningen vår som jeg ikke kan bli med på før om 2 uker.. betennelse i kneet. Ellers skal jeg bare nyte en dag uten lekser.. hah. 

Flere som starta på skolen i dag?


-karolinemilie

Min sommer


Hei! Tenkte å lage et innleg om min sommer 2013, siden jeg ikke har noe annent å gjøre. Det kommer bilder med litt tekst osv..

Konf. leir

Sommeren min startet med 3 dager på konf. leir som var både gøy og ganske kjedelig. Skal nemmelig ha kristelig konf.. 7. September. Jeg/familien min er ikke spessielt kristene.. Broren min konfirmentre seg borgelig, men jeg tok valget og konfirmerer meg kristelig! Har desverre ingen bilder herfra.

 

Partlille cup 2013

 

Jeg var på partille cup i Gøteborg fra 1. juli - 6.juli. Utrolig gøy og ikke minst gøy med de herlige jentene på laget! Vi bodde på hotel i år noe som var +++!det ble fucka... vet ikke hvorfor?

Storebror 18år!

 

6. Juli ble broren min 18år, altså voksen! Vi feiret ikke før 7. Juli med familie og slikt fordi broren min hadde besøk av mange venner osv.. på sin egen dag. Men det var hvertfall kjempekoselig! 

London

 

Jeg og mamma var i london i 4 dager. Utrolig koselig! Fikk handlet mye fint, sett oss rundt, har aldri vært i london før.. hah litt rart for jeg har vært nesten alle andre steder.

Men utrolig koselig var det med bare meg og mamma.

Senja 2013

 

Etter london dro vi avgårde til senja med mamma, storebror og lillebror. Rart å være der når ikke bestemor er der lenger.. Mange turer på fjellet ble det, og årets første bad i nordnorge.. utrolig kaldt forhold til her hjemme! Mye av familien til mamma kom også oppover, noen bor der.. men de fleste bor i sør sånn som meg!  Så alt var koselig der!

Faliraki 2013

 

Fra 4-12. august var vi i Faliraki som ligger på Rhodos. Vi bodde på et hotel som heter mitsis faliraki beach. Utrolig fint hotel. Følte det var kun Russere der når vi var der.. så noen svensker, noen får norske og noen tyske men ikke mange! Men det var en veldig fin ferie som jeg kommer til å huske ganske så lenge!

Legger ikke ut bilder fra det for det har jeg allerede gjort!Det var egentlig hele ferien min, har nesten ikke vært hjemme i det hele tatt. Så nå blir det godt å komme på skolen igjen å se alle sammen igjen!

 

Hva har dere gjort i sommer?

 

-karolinemilieDagens innkjøp +++


Hei!

Idag våknet jeg med at jeg skulle til legen fordi jeg har hatt så vondt i kneet. Kom til legen og fikk vite at jeg har betennelse i kneet. Så da får jeg egentlig ikke lov til å trene på 14 dager.. men vi har jo cup i helga.. heh.. så skaal være med på den og begynne å ta medesinene på mandag istedet. Etter det så dro jeg og mamma på strømmen storsenter en liten tur der jeg kjøpte to ting som jeg viser dere nå.Fra sorbet // 599krnydelig genser også fra Sorbet// 250kr. Den er grå i virkligheten.

Nå skal jeg bare slappe av til klokka 6 omtrent da jeg skal begynne å ordne meg til første kampen i helga. Altså Norstrand Hummel Cup. Kampen begynner ikke før i 9 tiden men det tar litt tid å kjøre osv..

Håper alle får en fin dag vidre!

-karolinemilie

Innkjøpet


Hei! Sorry sent innlegg men har ikke orket.. heh. hadde ikke særlig fine biilder av innkjøpet.. men men!


dr. denim buke fra carlings kosta 480kr. Kjøpte en i mørkeblå også men har desverre ikke bilde av den.. men den kosta 399.
Værdens fineste bilde, nope. Jeg kjøpte en del notatbøker, bøker, blyanter osv.. altså skoleting. Vi har jo egene skap på skolen så skal ha noe av dette inni skapet også. Det var hele innkjøpet.

Jeg og ida var også et sted å spiste før vi dro hjem, husker ikke hva det het, men et koselig sted var det! Så når vi kom på Oslo s tok vi oss også en tur inn på Starbucks noe som jeg elsker. Så glad for at vi har fått starbucks inni oslo, og ikke bare på flyplassen. Love it. På vi hjem satt vi oss faktisk på feil tog, men vi hoppet ut i siste liten også fikk vi tatt riktig tog hjem! så det var bra:)

Nå er det noen dager igjen av sommerferien, noen har vel kanskje allerede begynt? Gruer meg og gleder meg, Gleder meg til å se alle sammen igjen.. og jeg gleder meg ikke til at vi får lekser osv.. gaad..

Men vi blogges i morgen vi!

Trening neste


Hei! Idag er det siste trening før Norstrand hummel cup. Enda en slitsom trening, heh. Vi trener fra halv 5-7 Idag. Tenkte å legge ut det lille innkjøpet mitt fra Oslo etterpå, men kjøpte mest skoleting da. Legger hvertfall det ut. Men da snakkes vi i kveld hade!

Oslo next


Hei hei! Idag nå snart skal jeg inn til oslo med Ida. Vi skal handle noe greier både til skolestart og andre greier. Vet ikke hvor lenge vi blir men legger ut innkjøpene på bloggen senere i dag! :) Håper alle får en fin dag vidre ! :)

Faliraki 2013


Hei hei! Nå er det en stund siden sist. Grunnen er at jeg har vært på Rhodos og der var det ikke særlig bra nett. Og igår natt til mandag kom jeg hjem så da sov jeg til 12 og dro på trening par timer senere så da orket jeg ikke å blogge noee. Men i dette inlegget hadde jeg bare tenkt til å legge ut noen bilder fra turen. Mer blogging kommer i morgen eller i kveld etter at jeg har vært på trening igjen.

Har ikke flere bilder på pcen desverree.. tok de fleste med mobilen.. men, men!

-karolinemilie

Onsdag


Hei hei! Skikkelig kreativ overskrift men jeg kommer ikke på noe. Nå sitter jeg i baren for å mobil blogge litt :) Her i Hellas er det hvertfall kjempe varmt noe mellom 30-40 grader.. Blitt ganske så solbrent, men ellers er det veldig varmt og fint her! Idag har vi bare ligget å solt oss og bada masse! Gikk også en tur rundt i Falaraki nettopp masse ungdoms klubber osv., ikke noe for oss "barn" haha. Men jeg kjøpte en ting som jeg viser dere når jeg kommer hjem. Kommer ikke til å blogge noe mer til jeg kommer hjem blogger på mandag!
-karolinemilie

Onsdag


Hei hei! Skikkelig kreativ overskrift men jeg kommer ikke på noe. Nå sitter jeg i baren for å mobil blogge litt :) Her i Hellas er det hvertfall kjempe varmt noe mellom 30-40 grader.. Blitt ganske så solbrent, men ellers er det veldig varmt og fint her! Idag har vi bare ligget å solt oss og bada masse! Gikk også en tur rundt i Falaraki nettopp masse ungdoms klubber osv., ikke noe for oss "barn" haha. Men jeg kjøpte en ting som jeg viser dere når jeg kommer hjem. Kommer ikke til å blogge noe mer til jeg kommer hjem blogger på mandag!
-karolinemilie

Mine favoritt leppeprodukter for tiden


Tenkte jeg skulle vise dere mine 4 favoritt leppeprodukter for tiden!

Fra H&M farge// Love That Red                                                                                   Fra MaxFactor i farge// 615

Cremesheen creme cup fra Mac                                                                                       Eos fra Vita

-Karolinemilie

Båten next


Hei hei! Sorry lite oppdaterning men jeg har ikke gjort så mye de siste dagene, så jeg har ikke orket å skrive et kjedelig innlegg om dagen min. hah. Men nå eller snart skal jeg pappa og lillebror en tur med båten og vi skal bli til i morgen kveld.. så da blir det kanskje ingen blogg innlegg før lørdag. Det er hvertfall kjempefint vær i oslo nå så det blir jo bra. Skal bare si at på søndag reiser jeg, pappa og lillebror igjen bare at vi skal til rhodos så det blir nok ingen blogging fra rhodos, om det ikke er nett på hotellet. Ville bare skrive det så dere vet hvorfor jeg ikke blogger! :) Hååper alle får en fin sommererie vidre :)

-karolinemilie

Les mer i arkivet » Mars 2014 » Januar 2014 » Desember 2013


Hei! Her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og for eksempel hva bloggen handler om. Om du bruker dette designet er det ikke lov og fjerne at det er jeg som har laget det :-)

For kontakt:
epostadressen dinhits