Dårliiig vær


Hei hei!

Ble desverre ingen båttur idag fordi det bare regna. Og det regner forsatt. Følge yr.no så skal det bli finere vær i morgen og ut uka, så da satser vi heller på en båttur på torsdag eller fredag. Men ellers idag har jeg bare sittet her..og slappet av. Føler at det er ingen ting å gjøre når det bare regner. Så jeg håper virkelig det blir finere vær i morgen så jeg får vært ute.

Hva har dere gjort i dag? Er det fint vær hos dere?

-karolinemilie

Tips?


Hei hei :)

Jeg vet ikke helt hva jeg skal blogge om fortiden, såå om dere der ute hadde noen tips om hva jeg kunne blogget om hadde det vært veldig fint! Legg bare igjen en kommentar med ett tips eller to:) For jeg har ingen ideer for øyeblikket.

Ha forsatt en fin kveld alle sammen!

-karolinemilie

Sool


Hei!
Idag sto jeg opp og gikk for å møte Ida, som jeg ikke har sett på uker! Så det var veldig koselig! Vi gikk litt rundt på senteret først også gikk vi hjem til hu. Så har vi bare sittet ute, for det er utrolig varmt her nå! Etter en stund tok vi bussen hjem til meg som vi er nå, men når vi kom fram så var det ingen hjemme så nå sitter vi på tarassen og venter på at mamma skal komme hjem. Etterpå så har jeg ikke noe spessielle planer.. Skal bare slappe av. I morgen skal jeg på båten til bestemor og bestefar så det blir koselig! Men vi snakkes, hade!

Flyplassen next


Hei!

Idag så reiser jeg hjem til Oslo, så nå skal jeg bare pakke ferdig og reise. Flyet går ikke før i 4 tiden men det tar 1 time og 30min ca. å kjøre til flyplassen. Blir deilig å komme hjem i en uke å se venner igjen. Men jeg blogger dere ikveld når jeg kommer hjem :)

-karolinemilie

Hallo


Hei! Sorry for lite oppdatering men nettet går så sykt sakte for tiden, så jeg må mobilblogge nå. Idag har vi vært ute ved huset til Tanta til mamma med noen andre.. Så der spiste vi nydelig sein lunsj, vi spiste nemlig konge krabbe! Åh det er så godt, og endelig fikk vi det :) Der satt vi å prata til rundt halv 7 før jeg gikk hjem. Nå sitter jeg bare å ser på Gossip girl. Etterpå skal vi vel tilbake for å bade i badestampen og kanskje i sjøen, men det blir vel ikke før i 11-12 tiden vi får se. Men nå skal jeg bare slappe av så snakkes vi vel i morgen!

dagens


Hei!

Dagen idag var vel ikke så mye å snakke om. Jeg har bare sett på Pretty little liars i nesten hele dag. Nå kom jeg akkuratt hjem fra joggetur, tenke å hvise dere dagens outfit.. har tenkt til å begynne med det, selvom i dag så hadde jeg veldig kjedelig outfit. hah.Genser/ Urban outfitters - Tighst // Vero moda

-karolinemilie

Sola kommet til Nord


Hei! Idag er det faktisk fint vær ute, noe som jeg har lengtet etter lenge nå! Idag har jeg sittet ute og bare nytet sola, ikke at det er så varmt, men litt er det. Så har jeg gått litt rundt her på grunnfarnes, er ikke veldig mye som skjer her så det er ganske kjedelig. Idag så kommer tremenningene mine hjem fra Bulgaria så da får jeg nok sett de i morgen. Også på torsdag kommer Tanta til mamma som har hus her på grunnfarnes så da blir det nok bading, for hun har badestamp nede ved sjøen, så det blir jo gøy. Men nå skal jeg opp å se på film.
Snakkes siden!
-karolinemilie

22.07.2011 - 2 år siden


Alle mine tanker går til de overlevende på utøya og i oslo for to år siden, og kondolerer til alle som har mistet noen i livet sitt! ♥

RIP ALL WHO DIED AT UTØYA AND OSLO | via TumblrAlle navn offentliggjort etter terrorangrepene - Norge - NRK Nyheter♥Andrea - Smil til verden og verden vil smile til deg♥

PhotographyGoogle Bilder-resultat for http://gfx.dagbladet.no/labrador/174/174680/17468064/jpg/active/978x.jpgTwitter / Recent images by @juliesandhalla

 

 

London 2013


hei!

åhh! Som jeg savner london! Kjenner jeg vil tilbake til all shoppingen, og jeg føler jeg glemte å kjøpe en del ting når jeg hadde kommet hjem. Men jeg hadde det hvertfall fint og jeg brukte de pengene jeg hadde så jeg skulle nok vært fornøyd! Vurderer kanskje å lage en innkjøpsvideo når jeg kommer hjem, slik at dere kan se hva jeg kjøpte i London.  Må tilbake til London en gang til, men vet ikke helt når det blir enda, neste stor shopping blir vel nok ikke før i høstferien for må nok spare en god stund til nå. Har jo konf. om ikke så veldig lenge så da blir det vel noe da å, men london i år var kjempe fint hvertfall! Noen bilder fra london kommer nå! Så neste uke kommer det nok en innkjøpsvideo fra London, og litt andre ting jeg har kjøpt i sommer!

-karolinemilie

søndag


Hei hei!

Sorry for at jeg ikke har blogget så mye, men det er faktisk ingen ting å blogge om.

Idag har jeg ikke gjort så mye, men jeg har faktisk vært flink å trene for vi har egentrening i ferien, slik at ikke kondisjonen skal bli dårligere til høsten. Jeg løp, kasta ball og drev på med litt styrke tilsammen trente jeg ca. 1time og 45min. Har faktisk bestemt meg for å trene hverdag fram til skolen begynner, hvertfall når jeg har tid. Ellers har jeg ikke gjort noe spessielt.

Imorgen skal mamma levere broren min på flyplassen for han skal hjem til varme Oslo, heldige han. Så lenge må vi være igjen her, men det er bare 1 uke igjen så det skal vel gå fint. Så lenge skal jeg, lillebror og tante spise på finnsnes også dra på tivoli.

Noen andre som skal til finnsnes i morgen?

 

Om dere har noen forslag til hva jeg kan blogge om, værså snill å kommenter det under! :)

 

-Karolinemilie

Dagens innkjøp


Hei!

Idag har jeg vært på finnsnes en tur og der kjøpte jeg et par ting. Også henta vi tante for hun kom med båten fra Tromsø. Så nå tenkte jeg bare å vise det lille innkjøpet mitt.Kosedress fra cubus. Kosta bare 50kr per del siden det var på salg.Kjøpte bare underdelen og den kosta 60kr, også fra Cubus.Jakke fra b.young kosta 500kr.

 

Det var mitt lille innkjøp..!

-karolinemilie

 

Before I die
Antes de morir. | via FacebookTumblr

 

Vil dere gjøre noe av dette før dere dør?

Legg igjen en kommentar med navnet på bloggen din, så tar jeg meg en tur innom!

 

 
 

SVAR


Tenkte å svare på sprsmålsrunden, kom ikke inn mye spårsmål, men skal hvertfall svare og det at dere blir fornøyd er vell det beste!

-Siden du sa du skulle på partille cup, hvilke håndball lag spiller du på? :) Jeg spiller på Rælingen j99/98.

- Hvilke blogger leser du? Jeg leser de fleste bloggene på topplista, men de jeg leser oftest er nok l0ve, auroramohn, sisteplass, ssbk og annais.

- Favoritt blogger? www.ssbk.blogg.no og l0ve, liker begge bloggene veldig godt!

- Har du andre venner som ikke går på samme skole? Ja det har jeg!

- hvilke vidregående skole har du tenkt å søke på? Det vet jeg ikke enda, vi får se i 10. klasse! Men vurderer å begynne på skedsmo, lørenskog eller Rælingen.

- Er du flink på skolen? Ikke så veldig, men skal skjerpe meg veldig i 10. klasse.

- hvilke skole og hvilke klasse går du i? Jeg går på Stalsberg ungdomskole og jeg skal begynne i 10a til høsten :)

- Hvor i Skedsmo bor du? Strømmen.

- Din yndlings outfit? Det kan jeg helt sikkert vise dere senere!

Det var egentlig alle sprsmålene,, men jeg svarte hvertfall så det er jo fint!

Jeg blogger dere senere, akkuratt nå er jeg i nordnorge kom i dag tidlig og her skal jeg bli i 2 uker til tror jeg, så blir nok blogging herfra:)

men vi snakkes!

-Karolinemilie

 

home


Hei!

En stund siden jeg har blogget nå fordi jeg har vært på partille cup og i London. Hadde det ganske fint på partille cup i og med at vi bodde på hotell og at vi bare hadde det veldig fint sammen, man kan vel ikke klage på en cup når man bor på hotel, bedre enn skole hvertfall! Vi har vunnet og tapt. Tenkte ikke å skrive en lang tekst om hva vi gjorde på partille cup, men vi hadde det hvertfall utrolig morsomt!

Så på søndagen etter partille så dro jeg og mamma til london til torsdag kveld. Vi hadde det veldig fint i varmen. Var kjempe varmt faktisk og jeg ble utrolig sliten etter dagene inni byen. Fikk handla endel, brukte hvertfall opp pengene jeg hadde. Har heller ikke tenkt å lage en video eller no om hva jeg kjøpte så legger heller ut et bilde av alt jeg kjøpte samla så det kommer ut nå. Ellers så koste vi oss, spiste mye god mat og så på forskjellige ting rundt om kring i London!Det var hele innkjøpet mitt,eller noe av det er ikke der fordi det brukte jeg i london så det er på vask men det kan jeg heller vise siden! Ha en fin lørdags kveld alle sammen!

-Karolinemilie

Les mer i arkivet » Mars 2014 » Januar 2014 » Desember 2013


Hei! Her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og for eksempel hva bloggen handler om. Om du bruker dette designet er det ikke lov og fjerne at det er jeg som har laget det :-)

For kontakt:
epostadressen dinhits