Sommervær


Heihei!

De siste dagene har været hvert helt fantastisk! Sol og ikke minst vaarmt! I går var det helt syykt varmt, idag var det forsatt varmt men litt kjølig.

Idag begynte skoledagen halv 11 og slutta 12. Vi hadde bare gym, som vil si at vi kun hadde kondisjonstrening og spenst trening, så var utslitt når vi var ferdige.

Så dro jeg hjem for å så dusje, rydde rommet osv. Senere kom farfar og tante fra Nordnorge på besøk, de skal være her en ukee. Litt etter det dro vi vidre til bestemor og bestefar og spiste lunsj og var der til ca. klokka 5. Etter at jeg har kommet hjem derfra har jeg ikke gjort så mye spessielt, kun skrivd/øvd på RLE framføringen vi skal ha på fredag.

Nå skal jeg bare forsette med det, kanskje legge meg litt tidlig, vi får see!

Dagens outfit

- Genser//H&M - Shorts//Gina Tricot - Sko//Toms -

Men vi snakkes! Håper alle hadde en fin dag idag♥

Hemsedal next


Hello!

Nå snart setter vi oss i bilen for å så kjøre til Hemsedal på hytta. Blir der til mandag så reiser vi hjem igjen.

Skal prøve å få inn et blogg innlegg eller to mens jeg er der, men hvis ikke er det fordi jeg ikke har nett tilgang.

Men ja, da håper jeg alle får en fin påskeferie vidre ! :)
 

Rolig mandag


Hello!

I helgen har jeg vært på hytta i Sverige så jeg har desverre ikke hatt nett så har ikke fått blogget. Ikke gjort så mye spessielt der heller, annet enn å stå på slalom i to dager.

Idag har jeg sovet lenge, sto nok opp rundt 12-1 tiden. Ikke gjort så mye idag heller, snart skal jeg møte en venn. 

På torsdag reiser jeg på hytta i Hemsedal og da tror jeg det ikke blir noe blogging før søndag, vi får se. 

Men nå må jeg gå, håper på et bedre blogg innlegg i morgen!

hadebra!

-karolinemilie

Muntlig


Helloo!

Igår fikk vi vite hva vi kom opp i på prøve muntlig, og jeg var da så heldig å komme opp i RLE.. Egentlig er det bra så jeg får forbedra karakteren min før sommeren. Trodde egentlig jeg skulle komme opp i Tysk eller Matte, men det kom jeg ikke opp i så det var jo bra. Så igår fikk vi vite faget, idag fikk vi vite et "Tema" og tema jeg fikk var Kristendommen. Så nå må jeg lage en 10-15 min lang presentasjon om Kristendommen, johoo. I tilegg så skal jeg svare på spørsmål i ca. 10 min. Jaja, man får vel bare gjøre det når man må. Det beste for de personen som kom opp på mandag får fri etter at de har framført på onsdag og hele torsdagen. Og det passer jo perfekt for på onsdag må jeg kjøpe inn "nødvendigheter" til ballet som er på torsdag, og da har jeg en hel dag på å ordne meg på torsdag. Så det blir braa.

På fredag begynner vi klokka 10 og da har vi inteeresse og skal kanskje derfor på Bowling, i og med at vi skal gjøre noe koselig med klassen.

Men jaja, nå får jeg nesten sette igang med å jobbe! Hadebra, snakkes!

-karolinemilie
 

Outfit


Bukse//Bik Bok - Genser//Primark - Vest//metro, vet ikke hvilke butikk? - Skjerf//Lindex - Veske//Michael Kors - Sko//Converse

Sorry, dårlig bilde, tok med macen. Blir bedre bilder når jeg har funnet laderen til kameraet.

-karolinemilie

Les mer i arkivet » April 2014 » Mars 2014 » Januar 2014


Hei! Her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og for eksempel hva bloggen handler om. Om du bruker dette designet er det ikke lov og fjerne at det er jeg som har laget det :-)

For kontakt:
epostadressen dinhits