TORSDAG


Heei!

Utrolig sorry for at jeg ikke har blogga men jeg har desverre ikke hatt tid. Hatt en del innleveringer, treninger, kamper, lekser osv hele tiden så jeg har vært litt opptatt. Jeg har også vært litt småsyk hele tiden som har ført til at jeg har sovet mye, og ikke orket å blogge. Men nok om det. Det blir normal blogging igjen, på søndag eller mandag. Idag har jeg vært på skolen, skole dagen gikk skikkelig sakte i dag, veldig kjedelig. Kom nettopp hjem fra trening, så nå skal jeg pakke for i helga skal nemlig laget til Larvik på PW ( Petter wessel cup)! Og jeg reiser etter skolen imorgen og da blir det ikke noe blogging før søndag/mandag.

Men vi snakkes da!

Flere som skal til PW?

-karolinemilie

Noe jeg ser fram til


Hello! Beklager det ble ingen blogginlegg i går, fordi jeg var såå lenge på skolen for å gjøre ferdig en film. Senere på kvelden brukte jeg bare tiden på lekser(innleveringer) men ja.

Det jeg ser mye fram til er sommeren 2014.

I begynnelsen av sommerferien reiser jeg til California, Oceanside i 3-4 uker! Jeg gleder meg utrolig mye, jeg reiser alene for å besøke tremeningen mine som bor der. Aldri vært der før, så det blir utrolig spennende!!

Cali Life...??????

 

I want to go to California ?Smile :) Because you're beautiful

 

Syden med familien

senere i ferien skal jeg også til syden med mamma, pappa, henrik og ole(familien). Men vi vet ikke hvor enda.

Nordnorge

Slutten av ferien tror jeg vi reiser hjem i en eller 2 uker, vet ikke. Men det er utrolig deilig å slappe av, gå på fjellet osv.. med hele familien samla.

Men jeg ser utrolig mye fram til sommeren 2014! Skal helt sikkert andre ting også, men ikke noe som er planlagt akkuratt nå.

Hva skal dere i sommerferien?

Noen som gleder seg til sommeren?

-karolinemilie

Sunny Tuesday


Heei!

Idag har jeg ikke gjort så mye annet enn skole og trening.

På skolen idag fikk vi være en del ute osv, fordi det er såå fint vær ute for tiden. Åhh gleder meg virkelig til sommerferien nå altså!

Etter skolen dro jeg hjem for å så se på The fosters, og senere dra på trening. Ikke noe spessielt splitsom trening idag, men er forsatt utrolig trøtt og sliten osv.

Nå har jeg nettopp dusjet og skal skrive en dokumentasjon som vi skal levere inn senere.. Vil egentlig bare sove, men lekser må jo bli ferdig først.

I morgen skal jeg på skolen fra 08.00 - 17.00 så det blir utrolig lang skoledag fordi vi skal spille inn musikk prosjekt som skal være ferdig neste uke, men greit å få det unnagjort hvertfall!

Men vi snakkes vi, hadee!

-karolinemilie


Bilde fra skolen idag.. haha

 

 

Tilbake


Halloo!

Jeg er tilbake, tok en lang pause uten å si ifra. Vet ikke hvorfor jeg ikke sa ifra men, bare tanken på å gå inn på blogg.no var slitsom.

Den siste tiden har jeg gjort masse. Mange i vennekretsen har fylt 16 år, jeg har vært på mange hytteturer, hatt mange overnattinger, vært så og si mye i Oslo. Egentlig så har jeg vært veldig mye her og der, og ting har skjedd hele tiden. Vært endel opptatt med håndball og skole også. 3-4 ganger i uka med håndball, ikke så lett å få til alt da. Men jeg skal prøve å blogge så mye som mulig hvertfall!


Snakkes i morgen!

-karolinemilie

 

 

Les mer i arkivet » Mars 2014 » Januar 2014 » Desember 2013


Hei! Her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og for eksempel hva bloggen handler om. Om du bruker dette designet er det ikke lov og fjerne at det er jeg som har laget det :-)

For kontakt:
epostadressen dinhits