Lørdag


Hello!

Idag sto jeg opp for å dra på metro litt for å finne noe å ha på meg til kvelden, en time senere skulle vi møte i skedsmo hallen for å spille kamp mot Oppsal. Vi vant faktisk også. Når jeg kom hjem har jeg slappet av, dusja osv.. nå skal jeg fikse meg til Lea sin bursdag!

Hva skal dere idag? Eller har gjort?

Håper alle får en fin lørdags kveld <3

Outfit for kvelden, tatt med macen så sorry for dårlig kvalitet!


Skjørt/Bik Bok - Topp/Gina Tricot - Smykke/Gina Tricot - Cardigan/H&M

Men vi snakkes! God helg!

Sunday


Hello!

I helga har jeg slappet av å kost meg med venner. På fredag slappet jeg bare av. På lørdag var jeg på senteret en tur, kjøpte ikke noe spessielt. Senere kom Ida så gikk vi ut en tur. Når vi hadde kommet hjem og hvert hjemme litt kom David og Andreas bort. De var her til sånn ca. 2 om natta så stakk dee.. Jeg og Ida våkna ikke før klokka 12 idag. Når Ida hadde dratt hjem litt senere så måtte jeg finne fram leksene og satt med de i ca. 4 timer .. Så var det middag, og etter det gikk jeg ut for å møte Andreas igjen. Kort og grei oppsumering av helgen egentlig.. haha.

Jeg håper alle hadde en fin helg!

Om dere har noen tips til hva jeg skal blogge om, si ifra!

-karolinemilie

Mine nyttårsforsetter


Jeg skal bli mye flinkere å spare penger, for med en gang jeg får måndes pengene mine er de stort sett borte etter en uke.

Jeg skal begynne å trene mye mer, trener som sagt 3 ganger i uka med håndball, men skal livevell prøve å få utnytta noen jogge turer ute og noen turer på fresh.Jeg skal bli mye flinkere å fokusere på skolen. Jeg må begynne å lese jevnligere på leksene slik at jeg er forbredt til prøver. For det har nesten alltid blitt sånn at jeg kun leser 2 dager før en prøve og da går det ikke alltid like bra, desverre.

Bli mye sunnere, ha med mat pakken på skolen, istedetfor å gå i kantina eller på butikken. Rett og slett legge igjen pengene hjemme.

Har dere noen nyttårsforsett for 2014?

Lenge siden!


Hello!

Sorry for null blogging i jula. Jeg håper at alle fikk en kjempe fin jul og hadde det kjempe bra til etter nyttår!

I jula har jeg egentlig ikke gjort så veldig mye. Jeg har slappet helt av. Vi har vært på et par julefester osv.. Jeg har faktisk satt meg ned å gjøre litt lekser i ferien også.. Som jeg ikke har fått gjort tidligere. Nå som skolen begynner igjen har jeg valgt å fokusere mye, mye mer på skole arbeidet. Det er kun 5 månder igjen av vanlig skole på 10. klasse. Og da velger jeg å jobbe ekstremt hardt for å så komme inn på skolen jeg vil til høsten. Jeg vet ikke om jeg klarer å komme inn, men jeg må jo bare jobbe.  Det har også vært julecup i Rælingen.. vi tapte med noen skuffende mål i semifinalen. De vi splite mot da i semin spilte vi mot dagen før og da vant vi med masse mål, jaja. Etter julecup har jeg vært syk. Litt kjedelig egentlig. Hvis det ikke går over på en stund må vi til legen en tur. For jeg blir sliten av ingen ting og jeg blir kvalm av å kun bevege meg litt. Ellers har jeg hatt en fin jul. På julaften fikk jo jeg noe som jeg hadde ønsket meg sååå lenge, trodde jeg ikke skulle få veska en gang, så ble såå glad når mamma fant den fram til meg.Min nyee bestevenn :) haha. Vesken har jeg tenkt til å bruke på skolen, i og med at macbooken har plass.. også.

I morgen starter skolen ja, klokka 8. Jeg gruer meg veldig til å stå opp så tidlig. Jeg som har sovet til halv 4 nesten hver eneste dag, jeg skjønner ikke hvordan jeg skal stå opp så tidlig.

Men hvertfall så håper jeg alle hadde en fin jul, uansett om du feirer eller ikke!

Noen som fikk noe fint til jul?

-karolinemilie

 

 

Les mer i arkivet » Mars 2014 » Januar 2014 » Desember 2013


Hei! Her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og for eksempel hva bloggen handler om. Om du bruker dette designet er det ikke lov og fjerne at det er jeg som har laget det :-)

For kontakt:
epostadressen dinhits