Muntlig


Helloo!

Igår fikk vi vite hva vi kom opp i på prøve muntlig, og jeg var da så heldig å komme opp i RLE.. Egentlig er det bra så jeg får forbedra karakteren min før sommeren. Trodde egentlig jeg skulle komme opp i Tysk eller Matte, men det kom jeg ikke opp i så det var jo bra. Så igår fikk vi vite faget, idag fikk vi vite et "Tema" og tema jeg fikk var Kristendommen. Så nå må jeg lage en 10-15 min lang presentasjon om Kristendommen, johoo. I tilegg så skal jeg svare på spørsmål i ca. 10 min. Jaja, man får vel bare gjøre det når man må. Det beste for de personen som kom opp på mandag får fri etter at de har framført på onsdag og hele torsdagen. Og det passer jo perfekt for på onsdag må jeg kjøpe inn "nødvendigheter" til ballet som er på torsdag, og da har jeg en hel dag på å ordne meg på torsdag. Så det blir braa.

På fredag begynner vi klokka 10 og da har vi inteeresse og skal kanskje derfor på Bowling, i og med at vi skal gjøre noe koselig med klassen.

Men jaja, nå får jeg nesten sette igang med å jobbe! Hadebra, snakkes!

-karolinemilie
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHei! Her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og for eksempel hva bloggen handler om. Om du bruker dette designet er det ikke lov og fjerne at det er jeg som har laget det :-)

For kontakt:
epostadressen din
hits ♡ Design av Tonjemt ♡