Noe jeg ser fram til


Hello! Beklager det ble ingen blogginlegg i går, fordi jeg var såå lenge på skolen for å gjøre ferdig en film. Senere på kvelden brukte jeg bare tiden på lekser(innleveringer) men ja.

Det jeg ser mye fram til er sommeren 2014.

I begynnelsen av sommerferien reiser jeg til California, Oceanside i 3-4 uker! Jeg gleder meg utrolig mye, jeg reiser alene for å besøke tremeningen mine som bor der. Aldri vært der før, så det blir utrolig spennende!!

Cali Life...??????

 

I want to go to California ?Smile :) Because you're beautiful

 

Syden med familien

senere i ferien skal jeg også til syden med mamma, pappa, henrik og ole(familien). Men vi vet ikke hvor enda.

Nordnorge

Slutten av ferien tror jeg vi reiser hjem i en eller 2 uker, vet ikke. Men det er utrolig deilig å slappe av, gå på fjellet osv.. med hele familien samla.

Men jeg ser utrolig mye fram til sommeren 2014! Skal helt sikkert andre ting også, men ikke noe som er planlagt akkuratt nå.

Hva skal dere i sommerferien?

Noen som gleder seg til sommeren?

-karolinemilie

2 kommentarer

Kristi Pedersen

13.03.2014 kl.13:39

ååh, du er veldig heldig! :D jeg skal reise på utveksling, så jeg har ikke tid å reise på ferie, fordi jeg reiser så tidelig :))

Gabrielle

13.03.2014 kl.13:52

Så heldig du er :)

ninjatrude

13.03.2014 kl.13:53

omg, misunner deg gange tusen!! hos meg blir det jobbing i ferien..

Skriv en ny kommentarHei! Her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og for eksempel hva bloggen handler om. Om du bruker dette designet er det ikke lov og fjerne at det er jeg som har laget det :-)

For kontakt:
epostadressen din
hits ♡ Design av Tonjemt ♡