Lenge siden!


Hello!

Sorry for null blogging i jula. Jeg håper at alle fikk en kjempe fin jul og hadde det kjempe bra til etter nyttår!

I jula har jeg egentlig ikke gjort så veldig mye. Jeg har slappet helt av. Vi har vært på et par julefester osv.. Jeg har faktisk satt meg ned å gjøre litt lekser i ferien også.. Som jeg ikke har fått gjort tidligere. Nå som skolen begynner igjen har jeg valgt å fokusere mye, mye mer på skole arbeidet. Det er kun 5 månder igjen av vanlig skole på 10. klasse. Og da velger jeg å jobbe ekstremt hardt for å så komme inn på skolen jeg vil til høsten. Jeg vet ikke om jeg klarer å komme inn, men jeg må jo bare jobbe.  Det har også vært julecup i Rælingen.. vi tapte med noen skuffende mål i semifinalen. De vi splite mot da i semin spilte vi mot dagen før og da vant vi med masse mål, jaja. Etter julecup har jeg vært syk. Litt kjedelig egentlig. Hvis det ikke går over på en stund må vi til legen en tur. For jeg blir sliten av ingen ting og jeg blir kvalm av å kun bevege meg litt. Ellers har jeg hatt en fin jul. På julaften fikk jo jeg noe som jeg hadde ønsket meg sååå lenge, trodde jeg ikke skulle få veska en gang, så ble såå glad når mamma fant den fram til meg.Min nyee bestevenn :) haha. Vesken har jeg tenkt til å bruke på skolen, i og med at macbooken har plass.. også.

I morgen starter skolen ja, klokka 8. Jeg gruer meg veldig til å stå opp så tidlig. Jeg som har sovet til halv 4 nesten hver eneste dag, jeg skjønner ikke hvordan jeg skal stå opp så tidlig.

Men hvertfall så håper jeg alle hadde en fin jul, uansett om du feirer eller ikke!

Noen som fikk noe fint til jul?

-karolinemilie

 

 

Én kommentar

Veronika BS

05.01.2014 kl.21:19

Nydelig veske!

Skriv en ny kommentarHei! Her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og for eksempel hva bloggen handler om. Om du bruker dette designet er det ikke lov og fjerne at det er jeg som har laget det :-)

For kontakt:
epostadressen din
hits ♡ Design av Tonjemt ♡