Løørdag


Hei!

Idag sto jeg opp.. med et veldig hastverk på meg. Jeg skulle nemlig bli med mamma, pappa og lillebror på Ikea. Vi dro sånn ca. 5 min etter at jeg sto opp. Travelt. Vi var på Ikea sånn 2 timer. Vi fant en ny sofa som vi skal ha i stua, for det vi har nå er sykt slitt. Jeg hadde egentlig også tenkt til å kjøpe et klesstativ men de hadde ikke flere igjen. Såå det var skipt, så jeg må dra en annen gang. Jeg kjøpte også noen ting til rommet.. men det er ikke vits å vise. Så har jeg bare slappet av etter det. Kjøpte meg nettop 10 sminke produkter fra MUA makeup stor, veldig billig! Aldri bestilt derfra. Venter produktene ganske snart :) Senere idag skal jeg først slappe av, spise middag osv.. Etter det skal jeg nok ut en tur, finne på noe med noen venner! vi får se!

Håper alle får en fin lørdag!

Hva skal dere idag?

Har dere bestilt noe fra MUA makeup stor før?

-karolinemilie

Én kommentar

Gry

12.10.2013 kl.23:05

Tittei! Før jeg sier noe annet at denna blogggen er den kuleste siden på heile blogg, og det er sannheten! Jeg må bare si unnskyld for at jeg ike har postet kommentarer de andre gangene jeg har vært her men nokjen gongar så er jeg berre litt lei å så dropper man det. Etter min mening er det nemlig helt vilt menga freke som skriver komentarer. Jeg har flere ganger nemlig selv frekkje komenterer da jeg hadde side. Det var ekstremt opprørende. Jeg håper dypt at du ikkje får noen frekje kommenterer og at du får en million ganger flere vakre komenterer. Siden jeg har lagt ned side tennkte jeg at jeg skulle sende ein lenkje til en konkk som jeg akkurat har deltatt på. Premmien er et gave kort. Jeg håper kjempe sterkt at jeg viner, men hellet med meg så ønsker jeg at du skal! Det hadde vært hyggelig om du ble med!

Skriv en ny kommentarHei! Her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og for eksempel hva bloggen handler om. Om du bruker dette designet er det ikke lov og fjerne at det er jeg som har laget det :-)

For kontakt:
epostadressen din
hits ♡ Design av Tonjemt ♡