tips til trening?


Hei hei!

Får ikke trent så mye nå pga. kneet mitt som er dårlig. Men jeg vil trene.. så da lurte jeg på om dere hadde noen forslag til hvordan jeg kan trene uten å bruke så mye knee. Håper noen har noen tips å kommenterer det under så kjapt som mulig! :)

-karolinemilie

FITSPOHOLIC | via Tumblr

3 kommentarer

alexxyy

14.09.2013 kl.23:05

Hei!

jeg har nettopp laget meg en salgsblogg der jeg selger ting som ikke får plass i garderoben min,og klærene er aldri brukt så ta deg gjerne en tur innom om du er glad i klær og billige priser!

Alexxyy heter bloggen !

bloggprinsessa

14.09.2013 kl.23:15

Har kneskade selv og gå mye i skog og ugjevne terreng! Unngå asfalt! Selv om det er det jeg har mest rundt meg, men det er det som er man burde. Gå forte turer og øk med jogging til du kommer inn i treningen med mindre du jogger fra før av. :) Ellers finnes det trenings studioer som gir deg de apparatene du kan bruke som gir deg det du vil ha med minst mulig belastning på kneet ditt! :)

Ta gjerne en titt innom bloggen min og legg igjen en kommentar. :)

karolinemilie

16.09.2013 kl.16:02

bloggprinsessa: Takk for tipset :) Går selv turer i skogen, men unngår desverre å jogge nå for tiden pga. skaden ;)

Skriv en ny kommentarHei! Her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og for eksempel hva bloggen handler om. Om du bruker dette designet er det ikke lov og fjerne at det er jeg som har laget det :-)

For kontakt:
epostadressen din
hits ♡ Design av Tonjemt ♡