Konf 07.09.13


Hei hei! Veldig sløving på bloggingen i det siste, men har desverre hatt veldig mye å gjøre på skolen og hjemme siste uka. Jeg hadde nemmlig konfirmasjon idag. Noe som var utrolig koselig! Skulle ønske man kunne ha konfirmasjon en gang i året jeg! heh. Koselig når mange i slekta møtes osv.. i og med at familien min ikke kommer fra strømmen, men mest nordnorge, sandefjord, bergen, drammen osv!  Så var fint å se mange kjente igjen. Tenkte å legge ut noen bilder fra dagen, jeg hadde altså kristelig konf om noen lurer på det!Vi var 16 konfirmanter da jeg konfirmerte meg.. men tilsammen denne helga var/er vi noe med 60 tror jeg? Både fra Strømmen og Skjetten


Fikk min første biil cx hahah

Noen bilder fra min konf. Jeg blogger mere siden, om det er noe dere vil jeg skal blogge om er det bare å kommentere! Sier ikke nei til en kommentar for å si det sånn! Men vi snakkes!

-karolinemilie

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHei! Her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og for eksempel hva bloggen handler om. Om du bruker dette designet er det ikke lov og fjerne at det er jeg som har laget det :-)

For kontakt:
epostadressen din
hits ♡ Design av Tonjemt ♡