Min sommer


Hei! Tenkte å lage et innleg om min sommer 2013, siden jeg ikke har noe annent å gjøre. Det kommer bilder med litt tekst osv..

Konf. leir

Sommeren min startet med 3 dager på konf. leir som var både gøy og ganske kjedelig. Skal nemmelig ha kristelig konf.. 7. September. Jeg/familien min er ikke spessielt kristene.. Broren min konfirmentre seg borgelig, men jeg tok valget og konfirmerer meg kristelig! Har desverre ingen bilder herfra.

 

Partlille cup 2013

 

Jeg var på partille cup i Gøteborg fra 1. juli - 6.juli. Utrolig gøy og ikke minst gøy med de herlige jentene på laget! Vi bodde på hotel i år noe som var +++!det ble fucka... vet ikke hvorfor?

Storebror 18år!

 

6. Juli ble broren min 18år, altså voksen! Vi feiret ikke før 7. Juli med familie og slikt fordi broren min hadde besøk av mange venner osv.. på sin egen dag. Men det var hvertfall kjempekoselig! 

London

 

Jeg og mamma var i london i 4 dager. Utrolig koselig! Fikk handlet mye fint, sett oss rundt, har aldri vært i london før.. hah litt rart for jeg har vært nesten alle andre steder.

Men utrolig koselig var det med bare meg og mamma.

Senja 2013

 

Etter london dro vi avgårde til senja med mamma, storebror og lillebror. Rart å være der når ikke bestemor er der lenger.. Mange turer på fjellet ble det, og årets første bad i nordnorge.. utrolig kaldt forhold til her hjemme! Mye av familien til mamma kom også oppover, noen bor der.. men de fleste bor i sør sånn som meg!  Så alt var koselig der!

Faliraki 2013

 

Fra 4-12. august var vi i Faliraki som ligger på Rhodos. Vi bodde på et hotel som heter mitsis faliraki beach. Utrolig fint hotel. Følte det var kun Russere der når vi var der.. så noen svensker, noen får norske og noen tyske men ikke mange! Men det var en veldig fin ferie som jeg kommer til å huske ganske så lenge!

Legger ikke ut bilder fra det for det har jeg allerede gjort!Det var egentlig hele ferien min, har nesten ikke vært hjemme i det hele tatt. Så nå blir det godt å komme på skolen igjen å se alle sammen igjen!

 

Hva har dere gjort i sommer?

 

-karolinemilieIngen kommentarer

Skriv en ny kommentarHei! Her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og for eksempel hva bloggen handler om. Om du bruker dette designet er det ikke lov og fjerne at det er jeg som har laget det :-)

For kontakt:
epostadressen din
hits ♡ Design av Tonjemt ♡