Innkjøpet


Hei! Sorry sent innlegg men har ikke orket.. heh. hadde ikke særlig fine biilder av innkjøpet.. men men!


dr. denim buke fra carlings kosta 480kr. Kjøpte en i mørkeblå også men har desverre ikke bilde av den.. men den kosta 399.
Værdens fineste bilde, nope. Jeg kjøpte en del notatbøker, bøker, blyanter osv.. altså skoleting. Vi har jo egene skap på skolen så skal ha noe av dette inni skapet også. Det var hele innkjøpet.

Jeg og ida var også et sted å spiste før vi dro hjem, husker ikke hva det het, men et koselig sted var det! Så når vi kom på Oslo s tok vi oss også en tur inn på Starbucks noe som jeg elsker. Så glad for at vi har fått starbucks inni oslo, og ikke bare på flyplassen. Love it. På vi hjem satt vi oss faktisk på feil tog, men vi hoppet ut i siste liten også fikk vi tatt riktig tog hjem! så det var bra:)

Nå er det noen dager igjen av sommerferien, noen har vel kanskje allerede begynt? Gruer meg og gleder meg, Gleder meg til å se alle sammen igjen.. og jeg gleder meg ikke til at vi får lekser osv.. gaad..

Men vi blogges i morgen vi!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHei! Her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og for eksempel hva bloggen handler om. Om du bruker dette designet er det ikke lov og fjerne at det er jeg som har laget det :-)

For kontakt:
epostadressen din
hits ♡ Design av Tonjemt ♡