home


Hei!

En stund siden jeg har blogget nå fordi jeg har vært på partille cup og i London. Hadde det ganske fint på partille cup i og med at vi bodde på hotell og at vi bare hadde det veldig fint sammen, man kan vel ikke klage på en cup når man bor på hotel, bedre enn skole hvertfall! Vi har vunnet og tapt. Tenkte ikke å skrive en lang tekst om hva vi gjorde på partille cup, men vi hadde det hvertfall utrolig morsomt!

Så på søndagen etter partille så dro jeg og mamma til london til torsdag kveld. Vi hadde det veldig fint i varmen. Var kjempe varmt faktisk og jeg ble utrolig sliten etter dagene inni byen. Fikk handla endel, brukte hvertfall opp pengene jeg hadde. Har heller ikke tenkt å lage en video eller no om hva jeg kjøpte så legger heller ut et bilde av alt jeg kjøpte samla så det kommer ut nå. Ellers så koste vi oss, spiste mye god mat og så på forskjellige ting rundt om kring i London!Det var hele innkjøpet mitt,eller noe av det er ikke der fordi det brukte jeg i london så det er på vask men det kan jeg heller vise siden! Ha en fin lørdags kveld alle sammen!

-Karolinemilie

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHei! Her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og for eksempel hva bloggen handler om. Om du bruker dette designet er det ikke lov og fjerne at det er jeg som har laget det :-)

For kontakt:
epostadressen din
hits ♡ Design av Tonjemt ♡