lørdag


Hei hei!

Det er en stund siden jeg har blogget nå, kan vel si det er en lang stund siden, men jeg hadde mye å gjøre! Men nå er jeg her hvertfall og nå er det sommer så da har jeg fri! Idag har jeg vært en tur på senteret for å kjøpe noen siste ting til partille cup. Ikke det at jeg trengte alt, men jeg ville ha det. Orker ikke å legge ut noen bilder men kan hvertfall si hva jeg kjøpte og hvor jeg kjøpte det. Først kjøpte jeg solbriller som kosta 270kr på anton sport + hella hansen jakke som kosta 3000kr. Så var jeg en kjapp tur innom xxl der jeg kjøpte en treningstighst fra 2xu og den kosta 600kr. Så måtte jeg ha nye støvler så vi dro på en butikk å kjøpte ilse jacobsen støvler i svart de kosta 1200kr. Ellers kjøpte jeg bare noen topper og litt undertøy. Var værtfall veldig fornøyd med det jeg kjøpte da.

I og med at jeg skal på partille cup fra mandag til lørdag vet jeg ikke om jeg får blogget, siden det er jo i sverige og jeg har ikke noe pc tillgang. Men vi skal jo bo på hotel så kanskje jeg kan blogge litt med mobilen ifra hotellet! Men vi får se.

Ellers idag har jeg ikke gjort noe spessielt bare slappet av. Igår var jeg på grillfest med noen venner, kjente og noen foreldre. Vi satt vell å grilla i fra klokka 6 til 11-12 tiden før jeg, hanna, bethine og mikkel gikk hjem til meg å så på film. Foreldrene kom ikke hjem før 2-3 tiden om natta så da hadde vi huset for oss selv. Var værtfall en veldig koselig kveld fordi vi pleier ikke å være samla så mye, så det var veldig fint å få en kveld sammen!

Nå resten av kvelden skal jeg bare slappe av, kanskje sette på en film. I morgen får vi besøk fra Sverige så det blir koselig!

Håper alle får en fin kveld!

2 kommentarer

Går helt greit at du ikke har blogget på en stund :) Titter bare litt innom for å ønske deg en god kveld :))
Alltid koselig med grillfest :D

Skriv en ny kommentarHei! Her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og for eksempel hva bloggen handler om. Om du bruker dette designet er det ikke lov og fjerne at det er jeg som har laget det :-)

For kontakt:
epostadressen din
hits ♡ Design av Tonjemt ♡